Politica de confidențialitate

actualizată 25 MAI 2018

Descriere

Această politică de confidențialitate și protecție a datelor personale privește datele persoanelor care ne contactează și vizitează, precum și ale reprezentanților acestora, colaboratori și se aplică atât datelor colectate prin intermediul paginilor web corvinacoralis.ro, cât și tuturor celorlalte date cu caracter personal colectate prin e-mail sau prin alte contacte offline.

Site-ul  corvinacoralis.ro, promovează prin imagini și text firma CORVINA CORALIS S.R.L., CUI 38666082, care are ca și domeniu principal de activitate baruri și alte activități de servire a băuturilor.         
Site-ul  corvinacoralis.ro, conține informații/ noutăți cu privire la evenimentele desfășurate în cadrul locaației denumită Corvina -bar. Aceste informări sunt publice și pot fi urmărite de orice utilizator. 

Site-ul  corvinacoralis.ro, este găzduit pe platforma Romarg .              

Colectarea datelor

Datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali, de identitate economica, culturală sau socială.

Serviciul AWAStats de pe platforma de găzduire Romarg , colecteaza in mod automat anumite informatii în momentul accesării paginilor web  corvinacoralis.ro, pentru generarea rapoartele de trafic. 

Ce fel de date se colectează

Informațiile colectate pot include IP-ul dispozitivului ( O adresă IP
este un număr care este atribuit automat calculatorului dumneavoastră ori de câte ori navigați pe web. Servere Web, calculatoare care "servesc" pagini web, identifică automat computerul dvs. prin adresa IP ), regiunea sau localizarea generala de unde accesati paginile web, precum si tipul de browser, motor de căutare, sistem de operare de pe care accesați paginile web  corvinacoralis.ro .

Prin formularul de contact se solicită următoarele date: nume și
adresa de e-mail. Aceste date se solicită pentru formularea eventualelor răspunsuri.

Scopul colectării

Informațiile sunt necesare pentru efectuarea măsurătorilor de trafic,
care pagini au fost vizualizate și de câte ori, durata vizualizării,
sistemul de operare, ce fel de browser, regiunea din care s-a accesat
pagina web, coduri de eroare la accesare. Informațiile ne ajută la
adaptarea grafică a conținutului pentru diferite device-uri prin care se
accesează paginile web, la remedierea erorilor de conectare pe
 paginile web corvinacoralis.ro, precum și pentru formularea răspunsurilor la solicitările sau întrebările primite prin intermediul formularului de contact .

Securitate

Traficul către paginile web corvinacoralis.ro  este criptat SSL, asigurând astfel confidențialitatea informațiilor.

Modificări

Termenii acestei Politici de confidențialitate se pot modifica în timp. Informarea cu privire la modificările aduse la politica de confidențialitate se va face prin postarea unui anunț pe pagina de start a site-ului  corvinacoralis.ro pentru o perioadă rezonabilă de timp , prin care se va preciza faptul că această politică de confidențialitate a fost actualizată,  precum și prin schimbarea datei de sub titlu. Vă încurajăm să verificați periodic această pagină pentru orice modificare.

Contact

Dacă aveți comentarii sau întrebări despre politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să le trimiteți la adresa de e-mail contact@corvinacoralis.ro .